Zobotehnični laboratorij

Zobotehnični laboratorij

Zobotehnični tim

V naših zobotehničnih laboratorijih delajo zaposleni z večletnimi izkušnjami pri izdelavi fiksnih, semi-fiksnih in snemnih protetičnih rešitvah. Vsi zaposleni se redno izpopolnjujejo na seminarjih po vsem svetu ter vedno gredo v korak s svetovno prakso in trendi, neredko pa so prav oni tisti, ki dvigujejo letvico na novo višino.

Opremljenost laboratorija

Izkušnje in tehnologija omogočajo odlične predpogoje za kvaliteto. S to mislijo smo našim strokovnjakom zagotovili najmodernejšo zobotehnično opremo, s katero ne razpolaga noben drug laboratorij v tem delu Evrope. Vse protetične rešitve, delne ali celotne, izdelujemo v svojih lastnih zobotehničkih laboratorijih z uporabo najmodernejše tehnologije ter najboljših surovin, ki so dostopne na tržišču. Najboljša oprema in najboljši materiali v rokah naših strokovnjakov dajo tudi najboljši rezultat.

Možnosti

Zobne krone

Lasten moderno opremljen zobotehnični laboratorij s strokovnim kadrom, s kakršnim razpolagamo mi, nam nudi neverjetne možnosti, ki nas postavljajo daleč pred konkurenco. Konstantno sodelovanje zobozdravnikov in zobotehnikov, ki izdelujejo Vaš protetični nadomestek, je nujno za vrhunski rezultat. Omogoča nam izdelavo popolnega nadomestka, ki bo odlično nadomestil Vaše naravne zobe, čas izdelave le-tega pa se večkratno zmanjša, kar pomeni, da smo sposobni izdelati tudi najkompleksnejše protetične nadomestke v le nekaj dneh.


Naši pacienti so povedali...

Zelo smo zadovoljni z opravljenimi posegi. Vaše osebje odlikuje profesionalnost, prijaznost in servilnost, vse to v Italiji pogrešamo. Hvala za vse in nasvidenje kmalu.

Rosa in Giuseppe, Torino

POVPRAŠAJTE O PONUDBI